Skip links

Diner kaart vanaf 18.00 uur

A la Carte

Voorgerechten
Zeebaars met komkommer, boerenyoghurt
en dille €21,-
Gerookte Paling met brioche toast, groene asperge,
mierikswortel en granny smith €24,-
Runder carpaccio met gremolata, rucola, pecorino en
walnoot €22,-
Salade Gevangentoren met rosé gegrilde tonijn €21,-
Watermeloen met fetakaas, basilicum, snijbiet en
pijnboompitten €19,-
Zeeuwse oesters per stuk €4,50
Huisgemaakte rijkelijk gevulde Bisque €17,-
Vegetarische dagsoep  €15,-
Hoofdgerechten
Runder rib roast van 700gr (voor 2 personen) met een saus van Jus de veau €79,50
Runder Entrecôte met een saus van beukenzwam en
dragon €32,-
Gegrilde kalfsribeye met knoflook boter en vadouvan €32,-
Gegrilde doradefilet met een frisse pomodori-basilicum saus €32,-
Gebakken scholfilet met een jus van limoen en dille €32,-
Tonijnfilet van de grill met een citroen-rucola pesto €35,-
Geitenkaas uit de oven met salsa van honingtomaatjes en gepofte paprika €26,-
Bakje aardappelwedges met truffel mayonaise €6,50

  • Alle vleesgerechten worden geserveerd met
    verse seizoensgroenten en krieltjes uit de oven
  • Alle visgerechten worden geserveerd met
    verse seizoensgroenten en pasta

Desserts 
Dessert van kers met pistache en
witte chocolade €16,-
Dessert van meloen met munt,
boekweit en basilicum €17,-
Coupe de Gevangentoren €16,-
Kaasassortiment van Erik Murre
met kletsenbrood en vijgenchutney €19,-

Wij zorgen voor een onvergetelijke avond

Prijzen van de gangen

3-gangen proeverij van de chef
€55,-
4-gangen proeverij van de chef
€65,-
5-gangen proeverij van de chef
€75,-
6-gangen proeverij van de chef
€85,-

Alle gerechten worden met liefde en zorg bereid door ons keukenteam onder leiding van Rene Mol.

TIP: bijpassende glas wijn 8 euro per glas!

Liever kaas i.p.v. dessert?
+€5,-
Kaas als extra gang
+€9,50
Op Voorhand te bestellen:

Kreeft of Fruit des mer

Dagprijs
Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk
Drag