A la Carte
Toren Proeverij menu
3-gangen menu
€47,50
4-gangen menu
€52,50
5-gangen menu
€62,50
6-gangen menu
€72,50
Laat u de keuze maken door ons keukenteam onder leiding van Chef Rene Mol
en laat u culinair verrassen met een menu samengesteld met producten van het seizoen.
TIP: bijpassende glas wijn 8 euro per glas!
Voorgerechten
Gemarineerde zalm
Coquille | Truffelaardappel | Lavas | Pomodori tomaat
€21
Gandaham
Cantaloupe| Noordzee kaas | Voorjaarssalade
€20
Zeeuwse oester “Creuse II” naturel geserveerd
6 Zeeuwse wilde creuses no: II | naturel geserveerd (per stuk 4).
€22,50
Zeeuwse kalfsmuis
Boemboe | Soja | Wasabi | Mango | Zwarte sesam
€20
Tortellini
Morille | Spinazie | Parmezaan | Groene kruiden dressing
€19
Soepen
Garnalen bisque
Gamba’s | Fijne voorjaarsgroente
€14
Vegetarische soep van het seizoen
Vegetarische soep van het seizoen
€12
Hoofdgerechten
Scholfilet
Risotto | Dragon | Tomaten | Choron saus
€29,50
Vangst van de dag
Vangst van de dag met bijpassende garnituren.
€29,50
Zeeuwse scharrel varken
Artisjok| Venkel | Koolrabi | Koekje van aardappel en knoflook | Jus van oregano en sinaasappel
€29,50
Vegetarische mille-feuille
Geitenkaas | Seizoensgroente | Truffeldressing
€27
Fruits de Mer (vanaf 2 personen)
fruits de mer met: kreeft | noordzeekrab | oesters | langoustine | coquille | scheermes | roze garnalen | hollandse garnalen.
(24 uur van tevoren bestellen)
€dagprijs
Kabeljauwfilet
Geconfijte aardappel | Seizoensgroenten | Groene kruiden jus
€29,50
Zeeuwse lam
Nieuwe aardappelen | Voorjaarsgroenten | Lamsjus
€29,50
Enterecôte van het rund
Verse pasta | Courget | Aubergine | Paprika | Romige crème met shiitake
€29,50
Kreeft
kreeft | bijpassend garnituur | gekookt of gebakken ( 500 gram )
(24 uur van tevoren bestellen, voor zondag 48 uur van tevoren)
Dagprijs
Desserts
Eylandt whiskey uit Zeeland
Mascarpone | Pecan | Koffie
€16
Dessert van de dag
Wisselend dessert, vraag de bediening voor meer informatie.
€16
Pink lady appel
Frangipane | Tonkaboon | Krenten | Sinaasappel
€16
Fromagerie Murre
Kaasselectie van ‘Erik Murre Fromagerie’ met kletzenbrood en chutney.
€19
Wijnarrangementen
Wijnarrangement
Ook verkrijgbaar als BOB- arrangement! Tevens kunnen wij u, bij bestelling van losse A la carte gerechten ook een passend wijnadvies geven.
€8,- per glas
Kindermenu (t/m 12 jaar)
3- gangen kindermenu (voor-, hoofd- en nagerecht).
Voorgerecht;
Tomatensoep
Hoofdgerecht;
Kipschnitzel of gebakken vis met friet en sla
Dessert;
Verrassings kinderijsje