Skip links

A la Carte

Toren Proeverij menu

3-gangen menu
€47,50
4-gangen menu
€52,50
5-gangen menu
€62,50
6-gangen menu
€72,50

Laat u de keuze maken door ons keukenteam onder leiding van Chef Rene Mol
en laat u culinair verrassen met een menu samengesteld met producten van het seizoen.

TIP: bijpassende glas wijn 8 euro per glas!

Voorgerechten

Gemarineerde zalm

Coquille | Truffelaardappel | Lavas | Pomodori tomaat

€21
Gandaham

Cantaloupe| Noordzee kaas | Voorjaarssalade

€20
Zeeuwse oester “Creuse II” naturel geserveerd

6 Zeeuwse wilde creuses no: II | naturel geserveerd (per stuk 4).

€22,50
Zeeuwse kalfsmuis

Boemboe | Soja | Wasabi | Mango | Zwarte sesam

€20
Tortellini

Morille | Spinazie | Parmezaan | Groene kruiden dressing

€19

Soepen

Garnalen bisque

Gamba’s | Fijne voorjaarsgroente

€14
Vegetarische soep van het seizoen

Vegetarische soep van het seizoen

€12

Hoofdgerechten

Scholfilet

Risotto | Dragon | Tomaten | Choron saus

€29,50
Vangst van de dag

Vangst van de dag met bijpassende garnituren.

€29,50
Zeeuwse scharrel varken

Artisjok| Venkel | Koolrabi | Koekje van aardappel en knoflook | Jus van oregano en sinaasappel

€29,50
Vegetarische mille-feuille

Geitenkaas | Seizoensgroente | Truffeldressing 

€27
Fruits de Mer (vanaf 2 personen)

fruits de mer met: kreeft | noordzeekrab | oesters | langoustine | coquille | scheermes | roze garnalen | hollandse garnalen.
(24 uur van tevoren bestellen)

€dagprijs
Kabeljauwfilet

Geconfijte aardappel | Seizoensgroenten | Groene kruiden jus

€29,50
Zeeuwse lam

Nieuwe aardappelen | Voorjaarsgroenten | Lamsjus

€29,50
Enterecôte van het rund

Verse pasta | Courget | Aubergine | Paprika | Romige crème met shiitake 

€29,50
Kreeft

kreeft | bijpassend garnituur | gekookt of gebakken ( 500 gram )
(24 uur van tevoren bestellen, voor zondag 48 uur van tevoren)

Dagprijs

Desserts

Eylandt whiskey uit Zeeland

Mascarpone | Pecan | Koffie

€16
Dessert van de dag

Wisselend dessert, vraag de bediening voor meer informatie.

€16
Pink lady appel

Frangipane | Tonkaboon | Krenten | Sinaasappel

€16
Fromagerie Murre

Kaasselectie van ‘Erik Murre Fromagerie’ met kletzenbrood en chutney.

€19

Wijnarrangementen

Wijnarrangement

Ook verkrijgbaar als BOB- arrangement! Tevens kunnen wij u, bij bestelling van losse A la carte gerechten ook een passend wijnadvies geven.

€8,- per glas

Kindermenu (t/m 12 jaar)

3- gangen kindermenu (voor-, hoofd- en nagerecht).

Voorgerecht;
Tomatensoep

Hoofdgerecht;
Kipschnitzel of gebakken vis met friet en sla

Dessert;
Verrassings kinderijsje

€19,50
Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk
Drag