Skip links

A la Carte Vanaf 18.00

Toren Proeverij menu

3-gangen menu
€47,50
4-gangen menu
€52,50
5-gangen menu
€62,50
6-gangen menu
€72,50

Laat u de keuze maken door ons keukenteam onder leiding van Chef Rene Mol
en laat u culinair verrassen met een menu samengesteld met producten van het seizoen.

TIP: bijpassende glas wijn 8 euro per glas!

Voorgerechten

Gemarineerde zalm

Schodu gin| Tonic | Komkommer | Citroen | Aardappel | Dragon

€21
Zeeuws rund

Mosterd | Truffel | Rucola | Zilver ui | Manchego

€21
Zeeuwse oester “Creuse II” naturel geserveerd

6 Zeeuwse wilde creuses no: II | naturel geserveerd (per stuk 4).

€23
Zeeuwse kalfsmuis

Boemboe | Soja | Wasabi | Mango | Zwarte sesam

€20
Couscous

Appel | Avocado | Harissa | Feta

€20

Soepen

Bouillabaisse

Rouille | Toast

€15
Vegetarische soep van het seizoen

Vegetarische soep van het seizoen

€13

Hoofdgerechten

Roodbaars

Vongole | Aardappel | Bleekselderij | Bimi | Vadouvan

€32,50
Vangst van de dag

Vangst van de dag met bijpassende garnituren.

€32,50
Gildehoen

Hasselback | Aubergine | Bospeen | Kummel | Boterbonen

€32,50
Risotto

Citroen | Peterselie | Seizoensgroenten | Snijbonenjus

€27
Fruits de Mer (vanaf 2 personen)

fruits de mer met: kreeft | noordzeekrab | oesters | langoustine | coquille | scheermes | roze garnalen | hollandse garnalen.
(48 uur van tevoren bestellen)

€dagprijs
Kabeljauwfilet

Gnocchi| Peultjes | Groene kruiden jus

€23,50
Runderbavette

Nieuwe aardappelen | Mais | Sjalot | Snijboon

€32,50
Enterecôte van het kalf

Spitskool | Prei | Paksoi | kalfsjus

€32,50
Kreeft

kreeft | bijpassend garnituur | gekookt of gebakken ( 500 gram )
(48 uur van tevoren bestellen)

Dagprijs

Desserts

Aardbei

Pandan| sinaasappel | Gember | Mascarpone

€16
Dessert van de dag

Wisselend dessert, vraag de bediening voor meer informatie.

€16
Witte Chocolade

Mango | Kokos | Pina colada

€16
Fromagerie Murre

Kaasselectie van ‘Erik Murre Fromagerie’ met kletzenbrood en chutney.

€19

Wijnarrangementen

Wijnarrangement

Ook verkrijgbaar als BOB- arrangement! Tevens kunnen wij u, bij bestelling van losse A la carte gerechten ook een passend wijnadvies geven.

€8,- per glas

Kindermenu (t/m 12 jaar)

3- gangen kindermenu (voor-, hoofd- en nagerecht).

Voorgerecht;
Tomatensoep

Hoofdgerecht;
Kipschnitzel of gebakken vis met friet en sla

Dessert;
Verrassings kinderijsje

€19,50
Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk
Drag