Assistent Restaurant Manager
Starten aan je carrière
Werken als assistent restaurantmanager
Samen met de chef bediening en het bedieningsteam zorg jij voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Jij kan leiding geven aan een team bestaande uit weekendkrachten, parttimers en fulltimers. Jij draagt zorg voor bestellingen en kan inspelen op de personeelsbezetting. Jij durft nieuwe suggesties te doen voor onze menukaarten.
Reageer dan met je motivatie (brief of e-mail) en je CV. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met onze chef bediening Emily Lindenberg bij per email info@restaurantdegevangentoren.nl.
Functie
Samen met de chef bediening en het bedieningsteam zorg jij voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Jij kan leiding geven aan een team bestaande uit weekendkrachten, parttimers en fulltimers. Jij draagt zorg voor bestellingen en kan inspelen op de personeelsbezetting. Jij durft nieuwe suggesties te doen voor onze menukaarten.
Profiel
Het gebeurt iedereen wel eens. Na verloop van tijd zit je niet meer op je plek bij je huidige werkgever. Je wilt graag meer verantwoordelijkheid en doorgroeien. Wij zoeken iemand die opnieuw zijn of haar passie en creativiteit wilt hervinden in één van top restaurants in Vlissingen.
Jij bent diegene die het zijn gasten extra naar wens maakt door jouw kennis en kunde. Jij bent tevens in het bezit van een horeca diploma(Niveau 3 of 4) en sociale hygiëne. Jij hebt al ervaring met leidinggeven of je hebt de eigenschap om snel te leren.
Extra pluspunten:
- Een goede beheersing van een tweede taal(Eng, Duits, Spaans of Frans) is een extra pluspunt.
- BHV- en/of Leermeester diploma.
- Hotelschool (HBO)
- Vinologie of Zythologie kennis.
Wat wij bieden:
- Een goed salaris (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring)
- Ruimte voor eigen inbreng en initiatief
- Een inspirerende werkomgeving met een gezellige werksfeer op een schitterende locatie aan de Boulevard van Vlissingen