Diner kaart vanaf 18.00
Gerechten
1. Zalm | Rode biet | Avocado | Komkommer
3. Heilbot | Hollandse garnalen | aardappel | prei | waterkers
5. Kalf | Pastinaak | Wortelpeterselie | Eryngii
7. Minneola | Dragon | Witte Chocolade
2. Hert | Eendenlever | Truffel | Hazelnoot
4. Kabeljauw | Kerrie | Gnocchi | Spinazie | Tomaat| Basilicum
6. Tamme Eendenborst | Aardappel | Bospaddenstoel | Rode Port
8. Speculaas | Passievrucht | framboos | Chocolade | Jamaicaans Peper
Een aanpassing van de gerechten in ons gangenmenu is altijd bespreekbaar.
Wij zorgen voor een onvergetelijke avond.
Prijzen van de gangen
3-gangen menu
Zalm-Kalf-Speculaas
€45,-
4-gangen menu
Zalm-Heilbot-Kalf-Speculaas
€55,-
5-gangen menu
Zalm-Hert-Kabeljauw-Kalf-Speculaas
€65,-
6-gangen menu
Zalm-Hert-Kabeljauw-Kalf-Eendenborst-Speculaas
€75,-
7-gangen menu
Zalm-Hert-Heilbot-Kabeljauw-Kalf-Eendenborst-Speculaas
€84,-
8-gangen menu
Zalm-Hert-Heilbot-Kabeljauw-Kalf-Eendenborst-Minneola-Speculaas
€95,-
Alle gerechten worden met liefde en zorg bereid door ons keukenteam onder leiding van Rene Mol.
TIP: bijpassende glas wijn 8 euro per glas!
Liever kaas i.p.v. dessert?
+€5,-
Aperitief hap
Zeeuwse Creuses || 6 Stuks
€24,-
Kaas als extra gang
+€9,50
Op Voorhand te bestellen:
Kreeft of Fruit des mer
Dagprijs
Minder uitgebreid eten?
Wij kunnen het menu als losse gangen als volgt serveren:
Nummer 1 of 2 als voorgerecht
Nummer 3, 4, 5, 6 als hoofdgerecht
Nummer 7 of 8 als nagerecht
€22,-
€32,-
€16,-
Graag ontvangen wij dieetwensen en/of allergieën op voorhand zodat wij, indien nodig, het menu kunnen aanpassen.
Ook grotere gezelschappen zijn van harte welkom. Wij maken graag in overleg een op maat gemaakt menu.
Neem contact op via info@restaurantdegevangentoren.nl voor meer informatie.