Diner kaart vanaf 18.00 uur
A la Carte
Kabeljauw | romanesco | komkommer | zeewier €21,50
Schelvis | langoustine | bospeen | aardappel | vadouvan puree | steranijs €28,50
Gegrilde Iberico varkens rack | bimi | mais | rozemarijn krieltjes | sesam | soja €27,50
Ribeye | mini paprika | oesterzwam | citroen peterselie | aardappelen | zwarte knoflookboter €28,-
Rund | doperwten | lavas | postelein €21,50
Rode poon | tomaten risotto | bleekselderij | bosui | courgette | dragon | olijfolie €27,50
Aardbei | roze peper | venkel | roos €17,-
Perzik | pecan | sinaasappel | mascapone €17,-
Wij zorgen voor een onvergetelijke avond
Prijzen van de gangen
3-gangen proeverij van de chef
€45,-
4-gangen proeverij van de chef
€55,-
5-gangen proeverij van de chef
€65,-
6-gangen proeverij van de chef
€75,-
Alle gerechten worden met liefde en zorg bereid door ons keukenteam onder leiding van Rene Mol.
TIP: bijpassende glas wijn 8 euro per glas!
Liever kaas i.p.v. dessert?
+€5,-
Aperitief hap
Zeeuwse Creuses || 6 Stuks
€24,-
Kaas als extra gang
+€9,50
Op Voorhand te bestellen:
Kreeft of Fruit des mer
Dagprijs
Buitenom de kaart
Huisgemaakte vissoep of vegetarische dagsoep als voorgerecht
Vangst van de dag | vlees van de dag of Tomaten Risotto als hoofdgerecht
Gevangentoren Sorbet of Kaas als nagerecht
€12,50
€27,50 | €25,50
€17,- €19,-
Graag ontvangen wij dieetwensen en/of allergieën op voorhand zodat wij, indien nodig, het menu kunnen aanpassen.
Ook grotere gezelschappen zijn van harte welkom. Wij maken graag in overleg een op maat gemaakt menu.
Neem contact op via info@restaurantdegevangentoren.nl voor meer informatie.