Skip links

Diner kaart vanaf 18.00 uur

Gerechten

Zalm | Hollandse garnalen | aardappel | komkommer | mosterd
Kalf | tonijn | vadouvan
Zeebaars | zoete aardappel | zwarte knoflook | pompoen | truffel
Schelvis | peterselie | citroen | spinazie| pomodori | witte wijn
Bavette | ui | schorseneer | witlof | rozemarijn | Madeira
Varkenshaas | aardappel | truffel | courgette | peterselie | sjalot | tijm
Peer | mandarijn | steranijs | amandel | sinaasappel | mascarpone
Chocolade | witte chocolade | melk chocolade | pure chocolade | tonkaboon | amarena-kers

Een aanpassing van de gerechten in ons gangenmenu is altijd bespreekbaar.

Wij zorgen voor een onvergetelijke avond.

Prijzen van de gangen

3-gangen menu

Zalm-Zeebaars-Chocolade

€45,-
4-gangen menu

Zalm-Zeebaars-Bavette-Chocolade

€55,-
5-gangen menu

Zalm-Kalf-Schelvis-Bavette-Chocolade

€65,-
6-gangen menu

Zalm-Kalf-Schelvis-Bavette-Varkenshaas-Chocolade

€75,-
7-gangen menu

Zalm-Kalf-Zeebaars-Schelvis-Bavette-Varkenshaas-Chocolade

€84,-
8-gangen menu

Zalm-Kalf-Zeebaars-Schelvis-Bavette-Varkenshaas-Peer-Chocolade

€95,-

Alle gerechten worden met liefde en zorg bereid door ons keukenteam onder leiding van Rene Mol.

TIP: bijpassende glas wijn 8 euro per glas!

Liever kaas i.p.v. dessert?
+€5,-
Aperitief hap

Zeeuwse Creuses || 6 Stuks

€24,-
Kaas als extra gang
+€9,50
Op Voorhand te bestellen:

Kreeft of Fruit des mer

Dagprijs

Minder uitgebreid eten?

Wij kunnen het menu als losse gangen als volgt serveren:

Zalm of Kalf als voorgerecht
Zeebaars, Schelvis, Bavette of Varkenshaas als hoofdgerecht
Peer of Chocolade als nagerecht
€22,-
€32,-
€16,-

Graag ontvangen wij dieetwensen en/of allergieën op voorhand zodat wij, indien nodig, het menu kunnen aanpassen.

Ook grotere gezelschappen zijn van harte welkom. Wij maken graag in overleg een op maat gemaakt menu.

Neem contact op via info@restaurantdegevangentoren.nl voor meer informatie.

Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk
Drag