Skip links

Leering kok

Starten aan je carrière

Stage lopen als kok

Wij zoeken een gemotiveerde leerling die de fijne kneepjes van het vak wil leren bij één van de top restaurants in Vlissingen. Per direct hebben wij plaats voor één leerling.

Ben je enthousiast geworden door dit verhaal of wil je meer informatie?

Mail dan naar info@restaurantdegevangentoren.nl en richt je mail aan Rene of Randy

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent die stressbestendige perfectionist die wilt dat ieder gerecht compleet is. Jij houdt van maatwerk en werkt graag met lokale en biologische producten. Jij houdt van een uitdaging en volgt op dit moment een BOL- of BBL- opleiding. Jij kan goed planmatig te werk gaan en bent punctueel. Jij bent een echte team speler die de fijne kneepjes van het vak wil leren in een uniek pand!

Wat ga je doen?

Jij gaat leren hoe om te gaan met de meest fijnste producten. Je draait mee op alle verschillende onderdelen in de keuken en gaat ook kennis opdoen op het gebied van voorraad beheer, roostering en inkoop. Jij draait mee tijdens zowel de lunch als de dinershift binnen ons bedrijf.

Waar kom je stage te lopen?

In onze middeleeuwse toren op de boulevard in Vlissingen die al sinds 1491 staat is ons restaurant gevestigd. Dit monumentale pand is al twee keer gerestaureerd geweest en zodoende heeft het al zijn pracht behouden. Wij zijn één van de top restaurants in Vlissingen waar je heerlijk kunt genieten met fantastisch uitzicht.

Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk
Drag