Skip links

Medewerkers Bediening

Starten aan je carrière

Werken als medewerkers bediening

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar bedieningsmedewerkers;

Interesse in de functie van bedieningsmedewerker bij Restaurant de Gevangentoren?
Reageer dan met je motivatie (brief of e-mail) en je CV. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met onze chef bediening Emily Lindenberg bij per email info@restaurantdegevangentoren.nl.

Functie

Samen met je collega’s zorg jij voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Jij bent bereid om net dat stapje extra te doen zodat onze gasten terug blijven komen. Jij bent de spil in een enthousiast team van hulpkrachten en vakidioten.

Profiel

We zoeken iemand die met passie en creativiteit een belangrijke bijdrage zal leveren aan de kwaliteit en gastvrijheid van De Gevangentoren. Jij bent diegene die het zijn gasten extra naar wens maakt door jouw kennis en kunde. Een horecadiploma of sociale hygiëne is geen vereiste maar wel handig. Wat wij belangrijker vinden is een gemotiveerd persoon die nieuwe informatie snel oppikt. Als jij een tweede taal goed beheerst heeft dit zeker een voordeel. Jij bent die persoon die graag wil acteren bij één van de top restaurants in Vlissingen en zelf wil doorgroeien naar een mogelijke leidinggevende functie.

Wat wij bieden:

  • Een goed salaris (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring)
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Een inspirerende werkomgeving met een gezellige werksfeer op een schitterende locatie aan de Boulevard van Vlissingen

Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk
Drag