Skip links

Overnachten aan zee…

Aan de monding van de Westerschelde, één van de drukst bevaren zeeroutes ligt de Vlissingen Gevangentoren.

Zeeschepen varen werkelijk op een steenworp afstand aan u voorbij. Sinds 1974 is er in dit monument een restaurant gevestigd, en sinds 2016 kunt u boven in de Gevangentoren overnachten in deze luxe suite.

Vanuit uw bed heeft u door de vier ramen een fantastisch uitzicht over de Westerschelde en de boulevard. Ook kunt u naar buiten waar u op de oude “Kantelen” geheel rondom de torenspits kunt lopen en een schitterend uitzicht heeft. Bij helder weer kunt u zelfs de skyline van Knokke, de Lange Jan in Middelburg en de havens van Vlissingen en Terneuzen zien liggen.

Een unieke locatie voor uw overnachting.

Lees onze reviews op www.booking.com
(Score 9,5!) (maar boek voor de beste prijs op onze site)

Bekijk reviews

Informatie voor onze gasten:

De suite bereikt u via het mooie 80 treden tellende oude trappenhuis, vanwege het monumentale pand is er helaas geen lift aanwezig. De suite is daardoor niet geschikt voor minder valide personen.

Bij aankomst kunt u zich melden aan de bar van het restaurant. U kunt parkeren op de boulevard. U krijgt tijdens uw verblijf een parkeervergunning in bruikleen.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Een reservering kunt u maken door het boekingsformulier in te vullen op de site.

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@gevangentorensuite.nl.

Maak een boeking

Overige informatie

Kamerprijs
De prijs voor twee personen is inclusief een zeer uitgebreid ontbijt en het gebruik van de parkeervergunning (om gratis te kunnen parkeren op de boulevard). Let op kortingen in het laagseizoen of lastminute prijzen, de actuele prijs ziet u op het moment van boeken.

Een champagne ontbijt is mogelijk tegen meerprijs van €37,50 per nacht.

Er is geen mogelijkheid voor het bijplaatsen van extra bedden, het meenemen van kinderen of het meenemen van huisdieren.

De suite is voor u beschikbaar op de dag van uw reservering vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek mag u uitslapen en vragen wij u uit te checken voor 12.00 uur.

Maak een boeking
Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk
Drag