Skip links

Zakelijke arrangementen

Vergaderen bij de Gevangentoren

De Gevangentoren een prachtige Middeleeuwse ingerichte Torenzaal beschikbaar heeft waar u o.a. kunt vergaderen, bijeenkomsten kunt houden of zelfs personeelsborrels kunt geven?

We hebben dan ook verschillende arrangementen samengesteld en uiteraard is het altijd mogelijk om de arrangementen aan te passen zodat deze helemaal naar uw wensen is.

Wat ook wel fijn is: onze arrangementen zijn allemaal inclusief: de zaalhuur, WIFI verbinding, flatscreen met USB aansluiting en een zeer aangename sfeer!

Vergaderen

Vergaderen op een unieke locatie in Vlissingen? Zoek niet verder en kies voor de Gevangentoren. Wij hebben een schitterde middeleeuwse zaal op de 2e verdieping van onze toren die uitermate geschikt is voor vergaderingen tot 20 personen.

Wij hebben verschillende arrangementen beschikbaar vanaf €22,50 tot en met €49,95,- per persoon.

U kunt dus ook uw vergadering uitbreiden met een lunch of diner. Bij al onze arrangementen zit standaard onbeperkt koffie/thee en water, één mini bolus p.p. en een glas verse geperste jus d’orange. Al onze prijzen zijn inclusief zaalhuur.

Voor meer informatie bel naar 0118-411441 of mail naar info@restaurantdegevangentoren.nl.

Lunch

Wanneer u zoekt naar een locatie voor uw bedrijf om een lunch te genieten met een uniek uitzicht op de Westerschelde, zoek dan niet verder en lees hieronder wat wij kunnen betekenen voor u.

In onze serre of aanhangend terras kunt u indruk maken op uw gezelschap terwijl de schepen rakelings langs varen. Wij serveren een 2-gangen lunch  voor u uit bestaande uit een dagverse soep en een dagverse vis. Uiteraard kunnen wij dit aanpassen naar uw dieetwensen. Wij sluiten de lunch af met een kop koffie of thee. Wij kunnen dit desgewenst ook in een snel tempo serveren.

Liever een kleine lunch? Geen probleem, zie onze (link naar lunchkaart)  voor onze gerechten van de lunchkaart.

Prijzen variëren vanaf €9,75 p.p. tot en met €34,00 p.p.

Dranken zullen kaartconform op nacalculatie gaan.

Bel naar 0118-411441 of mail naar info@restaurantdegevangentoren.nl voor de mogelijkheden.

Diner

Heeft u een informeel of formeel diner om de laatste punten met uw zakenrelatie of collega’s door te nemen? Laat jullie dan verwennen door onze keuken en bedienend personeel. Onze proeverijmenu’s van chef-kok Rene Mol zijn gebaseerd op seizoensgebonden producten die het bedienend altijd aanvult met een mooie wijn. Liever zelf kiezen wat u wilt eten? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Wij maken een kleine aanpassing in onze a la carte kaart en u kunt daaruit zelf de keuze maken. Graag hebben wij dan de keuze op voorhand.

Formeel dineren in onze Torenzaal waar u in alle rust de laatste details kunt doornemen of liever in een informele setting in de serre? Beide ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen tot respectievelijk 25 en 32 personen.

Prijzen variëren vanaf € 32,50 tot en met €95,00 per persoon.

Dranken worden kaartconform op nacalculatie berekend.

Bel naar 0118-411441 of mail naar info@restaurantdegevangentoren.nl voor de mogelijkheden.

Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk
Drag